cine suntem

Poiana Construct House

înapoi în timp

Povestea noastră

Unul din obiectivele noastre principale este acela de a avea un grad cat mai ridicat de satisfactie al clientilor.

„Ceea ce ne-am propus noi este realizarea unor proiecte demne de transformat in camine primitoare si confortabile, fie ca vorbim de casa personala ori de vesnicile pensiuni care, in timpul liber devin literalmente, o locuinta temporara. Ne-am dorit, si ne propunem, la inceputul fiecarui proiect, sa ne punem in locul clientului pentru a intelege cat mai corect care sunt cerintele si aspiratiile sale.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care clientii nostri ne rasplatesc intotdeauna cu un gand bun de prietenie la finele fiecarui proiect”, declara Cristian Chiforescu, managerul firmei Poiana Construct House Vatra Dornei.

Reusitele echipei noastre au facut ca proiectele Poiana Construct House sa fie apreciate la nivel european. Spunem acest lucru deoarece Poiana Constuct House a proiectat si executat case de locuit,

case de vacanta ori cabane/pensiuni in mai multe state de pe teritoriul Uniunii Europene. Clientii firmei Poiana Construct House nu doar ca s-au declarat mai mult decat multumiti de proiectele puse in practica, ci au dus vestea profesinalismului si al corectitudinii firmei sucevene din hotar in hotar.

Poiana Construct House dezvolta proiecte, case din lemn, constructii case din lemn rotund , pensiuni si mobilier pentru gradina, respectand cele mai inalte standarde de calitate. Echipa din structura companiei realizeaza case din lemn folosind materiale de cea mai buna calitate oferindu-va un mediu de locuit sanatos si totodata o ambianta originala, placuta si relaxanta.
Proiectele companiei noastre se adreseaza atat celor care isi doresc o casa de vacanta din lemn, cat si celor care viseaza la o locuinta permanenta sau o pensiune.