Despre noi

Inca de la inceputurile noastre, din 2005,  ne-am propus sa realizam constructii din lemn rotund demne de invidiat. Am reusit sa ne crestem constant echipa alaturi de care am reusit sa finalizam sute de proiecte si sa avem cel putin la fel de multi clienti fericiti.

La inceputul fiecarui proiect suntem alaturi de clientii nostri pentru a identifica nevoile si a respecta cerintele  acestora. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care clientii ne rasplatesc intotdeauna cu un gand bun de prietenie la finele fiecarui proiect.

Constructiile noastre din lemn rotund sunt proiectate si realizate in santierul nostru din Poiana Stampei, iar apoi le demontam, le expediem si le reasamblam in locatia specificata.

Reusitele noaste  au facut ca proiectele Poiana Construct House sa fie apreciate la nivel european. Spunem acest lucru deoarece am proiectat si executat case din lemn rotund pentru locuit, case de vacanta, cabane, pensiuni si bungalouri in mai multe state europene. Clientii nostri s-au declarat mai mult decat multumiti de proiectele puse in practica, ducand vestea profesinalismului si corectitudinii noastre peste hotare.

Casele din lemn rotund asigura confortul termic mult visat, alaturi de ambianta rustica si ecologica.

Multi dintre noi viseaza la o casa personalizata, dupa preferintele si nevoile proprii. De regula, cei care vor sa isi ridice o casa de la zero isi indreapta atentia spre cele mai mici detalii. Aceste amanunte fac diferenta nu doar sub aspectul estetic ci si pe planul personalitatii si al gustului in materie de casa.

Casele din lemn confera un mediu sanatos, ecologic, sigur si trainic din punct de vedere al durabilitatii.

Alegerea caselor din lemn drept viitorul camin, ori loc de refugiu la capatul unei saptamani istovitoare - in cazul unei case de vacanta - este o decizie inteleapta, mai ales daca vorbim despre lemnul rotund ca materie prima.

Lemnul rotund confera un stil aparte constructiei atat la interior cat si la exterior. Asadar, te poti bucura de confort termic atat pe timpul verii, cat si pe durata iernilor geroase.

Avantajele unei case din lemn sunt multiple si nu reies obligatoriu din pretul de constructie, ci din costurile de mentenenta. Fara doar si poate, principalul atuu al unei case din lemn este cel al rezistentei la cutremure.

Casele din lemn pot fi construite si compartimentate in functie de nevoile clientilor, designul si arhitectura de ansamblu fiind stabilite de comun acord cu beneficiarul lucrarilor si in functie de bugetul acestuia. Avand in vedere ca vorbim despre o casa ecologica, trebuie sa spunem ca si izolatia este naturala.

Lemnul este un izolator foarte bun, peretii din lemn izoleaza mult mai bine decat orice alt material. De regula, cel putin in cazul lemnului rotund, clientii nu opteaza pentru izolare exterioara suplimentara si nici pentru finisaje interioare clasice, dorind sa pastreze forma structurii de lemn atat pe interior, cat si la exterior. Din acest motiv putem discuta de costuri mai mici la constructia caselor din lemn, in comparatie cu cele din zidarie. Nu lipsit de importanta este aspectul lipsei mucegaiului, un inconvenient care le da multe batai de cap celor care locuiesc in case clasice din zidarie.

Te asteptam pe la noi, in Poiana Stampei, sa te convingi singur de calitatea pe care ti-o oferim.

Vatra Dornei, Poiana Stampei, nr. 42, Suceava
Mon - Sat: 7:00-18:00
Copyright © 2021